Izaći s ekipom vani, a ne svratiti poslije tuluma' kod Mate' na krafne, teško može zamisliti bilo koji Splićanin.
Radi se o krafnama za koje će rijetko tko kazati lošu riječ, a sve je počelo prije trideset godina, kada je Mate Bajamić odlučio ući u biznis na nagovor svog brata. Danas ovaj vrijedni 65-godišnjak marljivo radi sa svojim sinovima, 28-godišnjim Marinom i godinu dana starijim Matejom na koje je i prebacio većinu posla.
"Kod mene krafna može biti i neslana i preslana, ali mora biti friška. Ono što ne možeš ti pojesti, ne daj drugome. To je svedeno na nulu i jedini je način da čovjek bude uspješan", kazao je vlasnik Mate.
Ponosan je na krafne koje rade od 0 do 24, u tri smjene, šesnaest djelatnica. Osim krafni od čokolade, marmalade i vanilije, u ponudi imaju i burek sir i meso, pizze, štrudele, tople sendviče, hrenovke u lisnatom i dizanom tijestu.
[Dalmacija Danas u suradnji sa 'Slasticama kod Mate' daruje jednog našeg čitatelja ili čitateljicu paketom krafni. Sve što trebate napraviti jest otići na našu Facebook stranicu i zaigrati. Sretno!]