Gastro kutak Jadro ima novo radno vrijeme, ovog ljeta, samo zbog vas rade sve do ponoći kako biste neometano mogli uživati u sjajnoj hrani na najljepšem izletištu u neposrednoj blizini Splita.
Ovaj restoran poznat je po jelima s roštilja, specijalnoj selekciji mesa, ali i uštipcima s kajmakom, a od sada na ovo odredište ne morate ići samo u sklopu dnevnog izleta već i navečer kao idealan bijeg od ljetne sparine.
Iz kuhinje su nam došapnuli i novitadu, u ponudu uvode iznimno popularni specijalitet janjetinu na špicu, pa će tako uz žabe koje je u splitskoj okolici nemoguće pronaći imati još jednu iznimno rijetku gastro deliciju.
Uz dnevnu ponudu gotovih jela koja iz kužine izlaze već od 11 sati na izvorištu rijeke Jadro možete pojesti i obrok na žlicu uz salatu po vrlo atraktivnim cijenama dok slušate rijeku kako u pozadini žubori, a ptice se nadglasavaju u pjevanju a capella.
Gastro kutak Jadro će zasigurno uz novo radno vrijeme postati najpoželjnija večernja destinacija za dobar zalogaj u najljepšem prirodnom ambijentu u okolici Splita, svega 10 minuta vožnje.
Lokacija Gastro kutka Jadro na adresi Put Majdana 50 u Solinu uz ponudu koja je pravo gastronomsko izobilje recept je za sreću.
Također, tu možete organizirati sve vrste proslava i domjenaka, ali i zvati ih za catering.
Više informacija o dnevnoj ponudi jela i rezervacije obratite im se pozivom na broj 091 611 7625, a novosti možete pronaći na njihovim društvenim mrežama na Instagramu i Facebooku.