Ovog vikenda na rasporedu je novo izdanje City Kužine, već tradicionalne gastro radionice koja u City Centeru one okuplja vrhunske hrvatske chefove. A 11. i 12. ožujka na City Pazaru posjetitelji će, osim u ukusnim zalogajima, imati priliku saznati odgovor na pitanje koje nas sve zanima – koje su to male tajne velikih majstora?
Odgovore na to pitanje pokušat će dati renomirani hrvatski chefovi i to tijekom pripreme obroka na čiji spomen već rastu zazubice. Subota je tako, u oba termina, rezervirana za simpatičnog Tomislava Špičeka, majstora kojemu za rukom polazi svako jelo pretvoriti u remek djelo. Tako će subotu, 11. ožujka od 11 sati pripremati vinsko kiselo zelje sa svinjetinom i zapečeni pire krumpir s parmezanom, a od 17 sati ponovno zauzima svoje mjesto za pultom kako bi pripremio slasticu koja očarava - muffin od rogača s preljevom od crvenog vina, cimeta i klinčića.
U nedjelju, 12. ožujka, od 11 sati kuhaču preuzima Stjepan Vukadin, koji će pripremati ragu od sipe, palentu na meko te čips od palente, dok nakon njega, u popodnevnom terminu od 17 sati, Damir Tomljanović otkriva kako pripremiti savršeni rižoto od cikle s malim twistom – čipsom od slanine. Naravno, obojica chefova spremni su podijeliti i svoje male trikove uz koje ćete ove obroke rekreirati s lakoćom.
A osim što ćete imati priliku velike majstore gledati na djelu i učiti izravno od njih, baš sve što pripreme imat ćete priliku kušati te tako svoje nepce razmaziti do beskonačnosti. Sve detalje provjerite na City Kužina i posjet City Centeru one unesite u svoj kalendar. Vidimo se!