Splitski restoran Zora Bila, poznat po savršenom spoju dalmatinske tradicije i moderne kuhinje, priprema poseban gastronomski događaj koji će ljubitelji fine hrane dugo pamtiti. Od petka, 29. studenog, do nedjelje, 1. prosinca, imat ćete priliku uživati u kulinarskim čarolijama slavnog Chefa Toma Gretića, jednog od najcjenjenijih hrvatskih chefova, uz posebno osmišljene jelovnike i birana vina.
Program započinje u petak, 29. studenog, kada vas očekuje prava poslastica – kulinarski dvoboj između Chefa Sandre i Chefa Toma Gretića. Ovo natjecanje dvoje majstora kuhinje kroz šest vrhunskih slijedova oduševit će i najzahtjevnija nepca. Svaki slijed bit će popraćen pomno odabranim francuskim vinima iz enoteke Winebox, što će dodatno naglasiti okuse. Cijena ove jedinstvene večeri iznosi 105 € po osobi, a uključuje cijeli meni i vinsku pratnju.
U subotu, 30. studenog, Chef Tom Gretić priprema raskošnu gala večeru u sedam slijedova. Ovo je prilika da kušate kulinarska remek-djela osmišljena i pripremljena od strane chefa koji pomiče granice gastronomije. Uz večeru, uživat ćete u vrhunskim francuskim vinima koja će pratiti svako jelo. Cijena gala večere također iznosi 105 € po osobi.
Vikend završava u nedjelju, 1. prosinca, uz opuštenu atmosferu i bogati brunch by Chef Tom Gretić, koji započinje u 12:20. Uživajte u raznovrsnim delicijama – od marinirane ribe, kozica i curryja, do svinjskih rebarca i tradicionalne toskanske juhe. U cijenu bruncha, koja iznosi 59 € po osobi, uključen je i pjenušac.
O restoranu Zora Bila
Restoran Zora Bila ponosno nosi titulu jednog od najboljih splitskih restorana. Njegova filozofija temelji se na kombinaciji lokalnih namirnica i inovativnih pristupa, što ga čini omiljenim mjestom za sve gurmane. Smješten u srcu Splita, Zora Bila nudi jedinstveni ambijent koji savršeno upotpunjuje svako kulinarsko iskustvo.
O Chef Tomu Gretiću
Chef Tom Gretić, kojeg domaća publika prepoznaje i kao voditelja popularnog showa Hell's Kitchen, sinonim je za kreativnost i vrhunsku izvedbu u kuhinji. Njegova strast prema gastronomiji i međunarodno iskustvo učinili su ga jednim od vodećih chefova u regiji.
Ne propustite priliku sudjelovati u ovom jedinstvenom gastronomskom događaju.
Rezervacije su obavezne!
Kontakt: 099 292 09 19
Vidimo se u restoranu Zora Bila – mjestu gdje hrana postaje umjetnost!