Šibenska slastičarnica Noemi više ne radi. Dapače, trajno je zatvorena. Tako stoji i na reel objavi na njihovom Instagram profilu u kojem vlasnica i glavna slastičarka Srđana Pažanin obavještava svoj kupce i pratitelje o vijesti koje je mnoge zatekla i rastužila. A u jednoj od objava poručuje i kako se prostor slastičarnice iznajmljuje, a inventar prodaje.
Iako je svoj posao odlučila pokrenuti nakon godina stjecanja iskustva na mjestima kao što su zagrebačka slastičarnica Mak na Konac, šibenski restoran Pelegrini te splitski hotel Le Meridien Lav, današnje prilike, kako se da iščitati iz njezine izjave, više joj nisu dopuštale da živi svoj san. No, da ne bismo parafrazirali i prepisivali sve što je Srđana lijepo sročila, najbolje je da sami pogledate njezinu izjavu u nastavku, piše Dobra hrana.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Srđana je bila poznata po jednostavnim, ali efektnim tortama, slasticama koje su bile pune okusa (nakon kojih je slijedio onaj poznati "mmm" efekt) i za koje se uvijek tražio recept. Da ne spominjemo kako su mnogi u bezizlaznim situacija upravo nju tražili savjet. Stoga vam u nastavku, ako vas to ikad bude mučilo, donosimo njezin odgovor na pitanje zašto maslac i jaja trebaju biti sobne temperature!
- Ovo nije zbogom već samo doviđenja - do nekog novog susreta, novog oblika, novog svega ️. Hvala vam za vjernost svih ovih godina. Vaši osmjesi govorili su više od tisuću riječi. Vaše povratne informacije bile su vjetar u jedra i kad je bila bonaca. Hvala vama, mladenci, što ste među svoju ljubav uvrstili i našu. Hvala vama, djeco, što ste zajedno s nama vratili roditeljima neke davno zaboravljene uspomene. Hvala vama, roditelji, što smo bili važni dio rođendana vaše djece. Hvala za svu ljubav, ona nas je nosila! ️ - napisala je Srđana.