U Splitu je otvoreno novo mjesto za probati odličnu pizzu. U Vukovarskoj ulici odmah pokraj Kebabsita u srijedu se otvorila Pizzeria pod nazivom „Pizza Place Kebabsito Plus“ koja nudi više vrsta srednjih pizza i pizza cutove.
Na jelovniku smo naišli i na pizzu kebab.
Razgovarali smo s vlasnikom Robertom koji je ujedno i vlasnik Kebabsita (pa vjerujemo da kvaliteta pizza neće biti upitna).
Što vas je potaknulo da otvorite pizzeriu i to odmah pokraj popularnog Kebabsita?
Moja ljubav prema pizzama je jednaka kao i ljubav prema kebabu. Prije nego što sam otvorio Kebabsito radio sam po sezonama kao pizza majstor. Cilj mi je bio prvenstveno ljudima ponuditi pizza cutove. Popularne „picete“.
Na otvaranju vam je došlo dosta ljudi. Jeste to očekivali?
Pa iskreno i jesam. Više je to bila znatiželja u smislu da vidimo mi jesu li mu pizze dobre kao i kebab. (smijeh).
I koja im je reakcija?
Za sad odlična. Ono što mi se svidjelo je da su ljudi komentirali izbor pizza cutova. Da nije samo miješana i margarita nego da ima svega za svakoga.
Rekli ste da vam je cilj bio ponuditi ljudima pizza cut-ove? Zašto vam je baš to bio cilj?
Ljudi u Splitu obožavaju pizzu. I način na koji svraćaju na kebab želim prenijeti i na pizze. Pogotovo način preuzimanja. Pa sad zamislite vozite se autom po gradu i želite pojest pizzu.
Vi bi miješanu jedan prijatelj bi s kulenom, al ovaj treći bi margaritu. Nazovete da vam se pripreme ta 3 pizza-cuta i dođete ih pokupit. Svi sretni zadovoljni. (Smijeh)
Kakvi ste s radnom snagom s obzirom da je ona svugdje problem a vi se širite?
Uff na knap. Konstantno tražimo nove radnike al odaziv bude slab. Upravo tražimo radnike za rad u Kebabsitu, te prodavače pizza za Kebabsito Plus. Natječaji su otvoreni te se svi mogu prijaviti na email: kebabsito1@gmail.com.
Za kraj smo se uvjerili da je stvarno pizza ukusna i ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti Vam puno sreće i uspjeha u radu
Hvala Vam, također.