Imate li svog mesara?
Meni je baka uvijek govorila: "Sine, moraš imati svog mesara!" Mesar je bio na vrhu liste važnih ljudi u životu – uz možda liječnika i frizera.
E pa blago stanovnicima splitskih Mejaša – od danas, 21.11., imate svog mesara na dohvat ruke!
Mesnica Baričević jutros je svečano otvorila svoja vrata na adresi Bl. M. Petković 1, Split. Riječ je o obiteljskom poslu familije Baričević, koja meso uzgaja u srcu Dalmatinske zagore i donose ga izravno do vašeg stola. Dario i njegova supruga, uz sina koji se školuje za mesara, hrabro su zakoračili u svoj prvi poduzetnički pothvat. Po kvaliteti mesa i entuzijazmu sigurni smo da ovo neće biti njihova jedina poslovnica. Zapamtite to prezime – Baričević.
Što je posebno kod ove mesnice? Osim što su sve namirnice domaće, svježe i vrhunske kvalitete, Baričevići su mislili i na sitnice koje puno znače – veliki parking ispred trgovine! Dakle, nema više lutanja ili stresa kad dođete po svoj komad savršene janjetine, domaće koke, fine kobasice ili komad domaćeg sira.
Radno vrijeme je prilagođeno vama: od ponedjeljka do subote, od 6:00 do 20:00. Dakle, uvijek imate vremena za svratiti po šnicel, suho meso ili neku deliciju – samo izvolite!