Nakon nešto više od mjesec i pol dana čekanja, zaljubljenici u vrhunske burgere konačno mogu odahnuti - jer Škatula je 6. prosinca ponovno otvorila svoja vrata na istoj adresi u Splitu - u Pojišanskoj ulici.
Razlog privremenog zatvaranja bio je rušenje starog i postavljanje novog kioska koji zasigurno unaprjeđuje usluge dobro nam znane Škatule.
Meso se priprema na poseban, američki način
U ponudi Škatule dostupni su slasni burgeri i rebarca, a ljubitelje domaćih priloga razveselit će domaći prženi krumpirići.
Dobra kvaliteta i prepoznatljiv okus nešto su po čemu je Škatula već dugo prepoznatljiva, a meso se priprema na nesvakidašnji način.
Posebna peć, odnosno "smoker" meso lagano peče na dimu više sati čime ono dobiva na okusu a ne gubi na kvaliteti.
Ova metoda pečenja popularna je u američkoj gastro ponudi.
A obzirom na simboliku datuma ponovnog otvorenja koji je pao upravo na sv. Nikolu, Škatula se pobrinula da u ovo blagdansko vrijeme tri čitatelja prvi isprobaju specijalitete kuće - u igri su jela po izboru za četiri, tri i dvije osobe.
U Facebook komentare na Dalmaciji Danas označite koga vodite i zašto baš vas trebamo odabrati, a najkreativnije odgovore nagrađujemo.