Nakon tjedna restorana, dana Pelješca, vikenda Istre vinski restoran Noir nastavlja s eno-gastro eventima i ovog vikenda u suradnji sa Stina vinarijom organizira „Bročki vikend“.
Pun posebnosti i ljepota, otok Brač prije svega je otok kontrasta – istovremeno oskudan i bogat, odvojen i povezan, ponizan i prkosan. I tko ga je god u jednom trenutku upoznao, uvijek će posvjedočiti isto: njegova je zemlja škrta, ali duh ljudi iznimno bogat! I upravo taj spoj je učinio da krene nova Eno-gastro priča restorana Noir.
U nekoliko prethodnih mjeseci rada ostvarili smo izuzetnu suradnju s vinarijom Stina, s ljudima koji su poput nas sanjari, koji su usred kamena odlučili napraviti vinograde koji su rodili nevjerojatnim plodom. U poljima prekrivenim stinom, na okomitim stinama iznad mora, radi se vino koje ne umije nositi nijedno drugo ime no – Stina. Prkosna pri nastajanju, puna ljubavi pri svakom kušanju, ovog vikenda će obogatiti naš gastro menu. Bročki specijaliteti nude se u ribljem i mesnom meniju po pristupačnoj cijeni od svega 120 kn, rekli su nam iz Noira.
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme
A mi iz svega možemo zaključiti: kao i prethodnog vikenda i ovog će se u Noiru tražiti mjesto više, zato svoje rezervirajte na vrijeme. Vidimo se u petak, subotu i nedjelju u restoranu Noir.
Za rezervacije nazvati: +385 95 8376083