Prvi Batak otvoren je još davne 2011. godine, a osim na 14 lokacija u Zagrebu i okolici, od 2023. u poznatim grill specijalitetima uživaju i Pula, Rijeka, Zadar i Čakovec. Danas je Batak otvoren na do sada najiščekivanijoj lokaciji – u Splitu!
Osim po vrhunskoj hrani, Batak restorani poznati su po svom ugodnom industrijskom interijeru i vrhunskoj usluzi zbog kojih se mnogi gosti rado vraćaju.
Batak je najpoznatiji po sočnim i ukusnim jelima s roštilja poput nezaobilaznih ćevapa, gurmanske pljeskavice, mesnih uštipaka ili punjene vješalice. Osim poznatih klasika, na Batkovom jelovniku možete pronaći kvalitetan rib-eye steak, file lososa, burger, te BBQ rebarca i krilca. Stručni tim ovog restoranskog lanca puno ulaže u održavanje kvalitete i konstantni razvoj te se uvijek trude pratiti trendove i redovni jelovnik povremeno oplemeniti zanimljivim novim jelima. Upravo zbog toga u kategoriji predjela možete pronaći kremastu burratu, beef tartar, dimljena pačja prsa, a osim redovnih specijaliteta u kategoriji glavnih jela, uvijek su aktualne i sezonske preporuke poput telećeg pečenja ili bunceka sa zeljem.
Uz dobru hranu uvijek ide i dobro piće, a Batak se može pohvaliti izvrsnom vinskom kartom i raznim popularnim koktelima. Već spomenuti interijer odiše industrijskim stilom s toplim bojama, udobnim elementima, ciglom i prigušenim svijetlima što ga čini idealnim za druženja. Još jedan benefit koji izdvaja Batak iz mase restorana svakako je usluga koja je uvijek na vrhunskom nivou.
Stručni tim i standardizirana kvaliteta osiguravaju jednako dobro iskustvo u svakom Batku, a prihvatljive cijene i dovoljno široka ponuda omogućavaju svakom gostu da na jelovniku pronađe nešto upravo po svom ukusu.