Restoran Horus smješten je u najpoznatijem splitskom kampu, onom u Stobreču. Svojom lokacijom i ponudom oduševljava domaće i strane goste koji se svake godine vraćaju kako bi uživali u bogatoj gastronomskoj ponudi.
Za razliku od drugih ugostiteljskih objekata, Horus se može pohvaliti da je s dvije strane okružen morem.
- S dvije strane smo okruženi morem. S jedne strane se proteže prekrasan Stobreč i stobrečka riva, dok nam se pogled s druge strane pruža na ušće rijeke Žrnovnice i Podstranu. Poseban ugođaj je u večernjim satima kada se upale svjetla, pogled tada govori više od tisuću riječi.
Ljudi se odmah zaljube u ovo mjesto, a dokaz za to je što nam se rado vraćaju iz godine u godinu. Oduševi ih priroda, borovi, zelenilo - to je nešto što ostavlja neopisiv dojam posebice uz zalazak sunca ili kad padne mrak pa je atmosfera savršena.
Pet friendly restoran uz kojeg se nalazi i pet friendly plaža.
Restoran ima vanjsku terasu i unutarnji dio te odvojeni prostor za pušaće. Vanjska terasa je, ovisno o vremenskim prilikama, otvorena cijelu godinu.
Potpuna obnova
Restoran je u potpunosti obnovljen, pa je tako i interijer restorana uređen uz stručno savjetovanje dizajnera. Svatko tko je bio ranije u restoranu i došao nakon uređenja, ostao je malo je kazati bez riječi na novouređen restoran.
Postavljena je i nova krušna peć za pizzu Napoletanu s kojom se posebno dičimo, s obzirom da ju radimo po pravom talijanskom Napoletana načinu.
Što restoran nudi?
- U ljetnim mjesecima imamo i vanjsku otvorenu i vanjsku terasu Koktel bara Horus gdje se održava glazba uživo. U ponudi imamo i još dva bara - u wellnessu i na plaži.
Ljeti je puno turista i domaćih ljudi, a za ovu zimu pripremamo neka iznenađenja za naše posjetitelje u vidu glazbe uživo...
Je li restoran samo za jelo ili se može doći popit piće?
Naravno da se može doći i popiti piće.
Restoran ima raznoliku ponudu. Organiziraju sve vrste događanja: krštenja, pričesti, krizme, svadbe, rođendane i raznorazne domjenke.
- Zaista za svakog imamo po nešto. I za dijete od dvije godine, ali i za starije bračne parove.
Što biste s menia preporučili gostima koji će prvi put doći u vaš restoran?
- Preporučila bi prizzu pršut, koja je meni osobno jedna od najboljih. Hvaljene su nam i riblje plate, pa evo tko voli može uživati u ribljem meniju uz dobru ponudu kvalitetnih vina.