Petak je što znači i puna ribarnica ljudi.
Unatoč cijenama za ribom uvijek postoji potražnja, a sada je idealno vrijeme jer ribe ima na pretek.
"Puno je ribe, bit će je danas i do podne. Sve su koče izašle vani jer je lijepo vrijeme", kazao je Siniša Beroš.
Srdele i dalje nema jer je lovostaj, ali ostalih riba i plodova mora ima. Kozicama je sada i vrijeme tako da ih je puna ribarnica.
Što se tiče cijena one uvijek ovise o ponudi i potražnji, ali i o kvaliteti ribe. One malo 'bolje' ribe poput šampijera i zubatca možete pronaći za 35 eura, ali tu je i mol za četiri eura.
"Najveći problem ribe je što je život brz, a riba se jede i sprema polako. Riba gubi bitku sa životom sa ovim načinom života", kazao je Siniša Beroš.
Na splitskoj ribarnici razgovarali smo i sa jednim Indijcem koji je komentirao osobne preferencije, ali i ponudu ribe na splitskoj peškariji.