Katarina Smolić, splitska influencerica sa zagrebačkom adresom, na Facebooku je podijelila objavu chefa Mate Jankovića koji se raspisao o svom pastry programu i pekarskoj opremi.
„Ala ovog Mate i pastry preseravanja. Reci tijesto, reci pekara, šta je problem!? Pastry zvuči skupo pa će i bit skupo, a zapravo se radi o je**nom tijestu od brašna, vode i kvasca od čega su ljudi danas teška prasad i zbog kojeg pretilost raste brže nego se tijesto diže. Napravili od pekare znanstvenu fantastiku ili bolje rečeno kavijar za svinje“, napisala je Katarina.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02EBodQkh69iAsxWAAdzY96j8QkKofrmWk485XqYvgjXLu5kY4eQ2oncABvyjEzSSrl&id=1099032249
Janković najavio nove proizvode
Janković je, inače, u svojoj objavi na Facebooku koju je Katarina podijelila, objavio da će kreirati novu pastry ponudu.
„Očekuje me veliki posao oko Gradske kavane i kreiranja ponude koju taj prostor zaslužuje. Jedna od prvih stvari u koju smo uložili je pekarska oprema i pokrećemo svoj pastry program.
Copenhagen je odlično mjesto za inspiraciju jer su pekare među najboljima na svijetu.
Obišao sam ih nekoliko - Hart Bageri, Anderssen, Andersen & Maillard imaju stvari koje na našem tržištu još nisu viđene i truditi ćemo se ići prema takvoj ponudi.
Jako se radujem kreiranju novog proizvoda i izazovu koji Gradska kavana predstavlja. Nadam se da ćemo u tjednima koji slijede isporučiti zanimljive i vrhunske proizvode“, napisao je chef.