Studentski centar Split objavio je danas lijepu vijest koja će razveseliti sve one koji odlaze u studentsku menzu. Od danas se može uživati u jelima ispod peke, a cijene će biti pristupačne kao i do sada.
"Dalmatinska kužina daleko je poznata i priznata u svijetu, a jedna od gastronomskih perjanica jest upravo "peka". I danas su jela ispod peke u samom vrhu autohtone dalmatinske kuhinje što će potvrditi svaki ljubitelj dobre hrane. A mi znamo da naši studenti vole dobru hranu.
S ponosom vam javljamo da od danas u Restoranu Kampus možete uživati u jelima ispo'peke i sve to platiti iksicom po cijeni normalnog menija u iznosu od 6,5kn.
Restoran Kampus dnevno pripremi 4.000 obroka i kuhinja se stalno nadograđuje novim kuhinjskim strojevima kako bi se proces proizvodnje hrane ubrzao, a da se ujedno zadrži visok stupanj kvalitete.
Ipak, peku se ubrzati ne može nikakvim strojevima. Ona traži vrijeme. Dobra drva, jak žar i kvalitetno kovano željezo peke trebaju se družiti barem 3 sata da bi opravdali epitet "kraljice dalmatinske kuhinje".
Od ponedjeljka do četvrtka ćemo posluživati teleću i janjeću peku, a u petak ide peka od hobotnice. Upravo je hoba prva na redu danas.
Zbog posebnosti pripreme peke za nju se potrebno najaviti barem 3 sata prije kako bismo znali količinu mesa koju ćemo staviti u peku. Minimalna narudžba je za 4 osobe. Prijave se vrše preko komentara na ovu objavu tako da u komentar napišete svoje ime i imena vaših prijatelja koji jedu s vama (4+) te vrijeme dolaska na ručak. Ovu ćemo tehniku koristi samo prvih par dana dok naši informaričari ne omoguće rezervaciju mjesta preko UNISpoT aplilacije. Po dolasku se javite na blagajnu Restorana Kampus.
Vikendom se peka neće služiti zbog smanjenog obujma posla u restoranu.
Dobar vam tek", objavili su na svojoj stranici.