U splitskom restoranu Zora Bila sutra se, 24. ožujka, organizira Uskršnja marenda. Marenda će trajati od 12 sati i 30 minuta, pa sve do 16 sati.
Tijekom ove marende gosti će se u ugodnoj atmosferi moći pripremiti za Uskrs koji nam dolazi.
Vlasnik restorana Dane Tahirović otkrio nam je što gosti mogu očekivati.
Zasvirat će i glazba uživo
"Svake godine radimo dva tematska 'bruncha' koja se u našem lijepom prijevodu jednostavno nazivaju marendama. Jednu marendu radimo prije Božića, a drugu pred Uskrs.
Marenda je to koja je tematski oblikovana, hrana je prigodna, a prostor dekoriran u duhu blagdana.
Sutra se održava marenda uz glazbu uživo na akustičnoj gitari.
Svi koji žele Cvjetnicu provesti u ugodnoj atmosferi, mjesto mogu rezervirati pozivom na moj broj mobitela: 099 2920 919 ili se javiti na mail: info@zorabila.com", naglasio je vlasnik Tahirović.
Na sutrašnjoj marendi bit će doista svega: od skradinskog rižota, tartara od pečenog povrća, preko jaja, šunke, francuske salate, hrena, luka rotkvica do croissanta punjenih buđolom i paštetom od tune, rikulom, a naći će se tu i fritaja sa šparogama i vitello mortadelato.
Svi ste dobrodošli!