Nakon objavljenog prvog članka o otvaranju novog mjesta za sve ljubitelje pizze na Vukovarskoj odlučili smo isti posjetiti i sami. Nakon što smo došli na lokaciju dočekao nas je popriličan red za naručiti pizzu za van. Ugledao nas je i vlasnik Robert koji je došao do nas i upitao nas sa smješom koju pizzu želimo. Nakon što smo mu spremno rekli pizzu kebab, koja je spoj njegovog popularnog Kebabsita i novootvorene pizzerie dobacio nam je - "Mogao sam i mislit" (smijeh).
Pozvali smo ga da ga upitamo par pitanja.
Roberte, jel inače ovakav red za pizzu?
Pa više-manje je. Često bude za vrijeme ručka i u večernjim satima. Ima tu i dostava pa se sve skupi u isto vrijeme.
Koja je pizza najpopularnija?
Ova koju ste i sami naručili(smijeh). Pizza Kebab je stvarno najtraženija, a onda pizza Natali.
Za pizzu Kebab smo čuli da je izvrsna i najpopularnija zato smo i došli probat, a šta je pizza Natali?
To vam je moja pizza. Dok sam radio sezone izmislio sam je od ponekih namirnica koje sam imao za izradu pizza s menija. Pelat, sir, šunka, kulen, vrhnje i masline.
Zašto Natali?
Tako mi se zove mlađa kćer koja se rodila malo prije otvaranja pa sam je nazvao po njoj.
Jeste zadovoljni rezultatima?
Ma jesam naravno. Malo mi za sriću triba..(smijeh)
Otvorili ste Kebabsito, sada pizzeriju Kebabsito Plus. Što je slijedeće?
Burek.
Ozbiljno?
Pa ako bude sreće i zdravlja onda sigurno da da. Onaj pravi masni burek (smijeh).
Želimo vam sreću u tome.
Hvala vam puno.
Evo nama naše pizze Kebab. Uuuu ovo dobro izgleda.. Hvala ti Roberte na vremenu. Nećemo te zadržavati javit ćemo ti dojmove kad je probamo, al' na prvu izgleda odlično.
Hvala Vama na dolasku. Ma izgleda i na drugu odlično!