3. prosinca svake godine širom svijeta, obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se tradicionalno obilježava.
"Nadamo da se i vi pripremate za brojne događaje koje nam prosinac nosi. Upravo za Vas pripremamo slatki program koji će se održati u trgovačkom centru City Centre One Split s humanitarnim ciljem uključivanja osoba s invaliditetom u širu zajednicu i željom da vas približimo i upoznamo sa njihovim svakodnevnim životom.
Sudjeluju veseli i kreativni korisnici
Pozivamo vas na druženje i zajedničku pripremu božićnih kolačića! Kupnjom kutije božićnih kolačića poduprijet ćete obnovu polivalentnog igrališta za korisnike Centra Juraj Bonači I zato ako želite Advent provest u društvu slatkih kreativaca?
Slijedite tragove mirisa i dođite da zajedno pretvorimo City Centre One Split u toplu mirisnu SLASTIČARNICU . Vrijedne ruke naših korisnika i slastičara zajedno s vama pravit će kolačiće, a recept je jednostavan - šaka osmijeha, zrno volje i kap ljubavi", poručuju iz Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" Split.
U nastavku nadodaju i ovo:
"Sudjeluju veseli i kreativni korisnici:
- Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, Split
- Učenici srednje strukovne škole za zanimanje pomoćni kuhar/slastičar / pod vodstvom profesorice Vedrane Tomić
- Osobe u organiziranom stanovanju koje su završile osposobljavanje za pomoćnog kuhara na projektu „Aspiratur“ u organizaciji Visoke škole Aspira / pod vodstvom zastupnice Manuele Šarić. Miris božićnih kolačića
"Pripremili smo i tople čajeve iz bogatog asortimana Julius Meinl"
Pod vodstvom i podrškom vrhunskih chefova i slastičara:
- Vrhunski slastičari Le Merdian Lav / pod vodstvom Marije Visković, Marije Lulić, Vedrane Kurtović, Đurđice Prgomet, Mirjane Šošo i Marge Sinovčić.
- Visoka škola Aspira / studenti Gastronomije pod vodstvom chefa Nikše Bobana.
SLASTIČARNICA JE OTVORENA I ZA VAS RADI U VREMENU OD 9 SATI DO 21 SAT. PONESITE BOŽIĆNU KUTIJU KOLAČIĆA I NAPUNITE JE:
- raspucancima i prhkim keksima s limunom po recepturi Visoke škole Aspira.
- vanilija kiflicama, rafiolima, londonerima od oraha, kroštulama, breskvicama, linzerima, kokos kiflicama i fritulama po recepturi slastičara hotela Le Meredien Lav.
- uz kolačiće, pripremili smo i tople čajeve iz bogatog asortimana Julius Meinl", najavljuju iz COO "Juraj Bonači".