Sigurno vam je poznat onaj osjećaj kad želite probati nešto novo i vrhunsko, a zapravo ste svjesni da je ponavljanje majka znanja i vraćate se tamo gdje sve to već imate? Da, da, da... Pogađate, opet smo na staroj adresi, u vašem i našem Beef Shop-u!
Tradicionalno nasmijan i ugodan domaćin, kavica dobrodošlice i još jedno druženje je moglo početi... „Pa dugo se nismo vidjeli, ima li kakvih novosti?“
„Kad nešto šta je samo po sebi vrhunsko ide jako dobro i kad to prepoznaje sve više naših sugrađana, onda nema razloga ni potrebe za nekim većim promjenama... Meat loversi iz Splita i okolice su definitivno prepoznali kvalitetu naših proizvoda, feedback je fantastičan, broj naših klijenata iz dana u dan raste i to je dovoljno dobar pokazatelj da nastavimo u istom ritmu muzike za ples“ – odgovara nam uvijek dobro raspoložen vlasnik Robert Piplica.
„Super! I mi, evo sad već tradicionalno, s guštom svratimo i na ćakulu i u shopping, i možemo potvrditi sve rečeno. A ostala je i tradicija darivanja naših čitatelja ili...?“
„Naravno da držimo do obećanja i tradicija. A kad smo već spomenuli tradiciju onda ne možemo nastaviti razgovor, a ni nagradnu igru, bez ćevapa. Ljudi ih općenito najčešće uzimaju vjerujući da je s njima najteže pogriješiti, što ne mora uvijek biti posve točno. Naši ćevapi od odležane junetine su već nadaleko priznati i poznati pa evo, neka o njima priča i osoba koja ih, u kombinaciji sa našim jednako poznatim lepinjama, osvoji...“ – samouvjereno dodaje Robert.
A mi ćemo vas pozvati da i ovaj put odigrate nagradnu igru po već dobro poznatim pravilima uz napomenu da je ćevape bolje peći u tavi ili na ploči jer bi ih trebalo cijelo vrijeme vrtjeti dok se peku ako želite da budu sočni i ukusni.